Efter att ha lett en framgångsrik finansiering av Renewcells nya fullskaliga textilåtervinningsanläggning i Sundsvall går Maria Vallejo över i en ny roll som Senior Advisor Finance hos bolaget. Renewcell inleder nu rekryteringsprocessen av en ny CFO.

”Jag är otroligt stolt över att ha bidragit till att säkra uppskalningen av en verksamhet som leder en cirkulär omställning av den globala modeindustrin. Med både börsnoteringen och lånefinansieringen har vi visat vägen för investerare och innovatörer inom den framväxande sustaintechsektorn. Jag ser fram emot att fortsätta förvalta förtroendet som kapitalmarknaden givit Renewcell i en ny roll.” säger Maria Vallejo.
 
”Med målmedvetenhet har Maria under det gångna året hjälpt oss genomföra en framgångsrik IPO samtidigt som hon byggt upp ett lånekonsortium med några av Nordens tyngsta långivare. När bolaget nu går in i en ny fas förändras också uppdraget för vår CFO, vilket gör en övergång naturlig. Jag är mycket glad att ha kvar Maria som strategisk rådgivare och ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans med henne för att göra modeindustrin hållbar.” säger Patrik Lundström, VD hos Renewcell.